Το Λευκό της Ψυχής μου


Και νασου που πέφτει η πρώτη χιονονιφάδα. Ήξερες πως οι χιονονιφάδες είναι μοναδικές; Καμία δεν έχει άλλη σαν αυτήν ολόιδια. Είναι μια και μοναδική, σαν και σένα, σαν και  μένα! Θυμάσαι τότε που τα όνειρα σου ήταν λευκά; Θυμάσαι τότε που οι σκέψεις σου ήταν αγνές και κατάλευκες σαν το απάτητο χιόνι. Όσο ήμασταν μικρά παιδιά όλα ήταν πιθανά και τίποτα δεν λέρωνε το δικό μας χιόνι. Τα όνειρα μας μοναδικά σαν τις χιονονιφάδες και όλα ήταν δυνατά! 

Κάθε φορά που βλέπω την πρώτη χιονονιφάδα να πέφτει από τον ουρανό και να ακουμπάει απαλά το πρόσωπο μου, θυμάμαι την μικρή εγώ και όλα μου τα κατάλευκα αγνά μου όνειρα και χαμογελώ. Είναι θαύμα που ακόμα μπορώ να θυμάμαι τα παιδικά μου όνειρα και να χαμογελώ. Πόσο ευλογημένη είμαι που θυμάμαι! Πόσο ευλογημένη είμαι που μπορώ να νιώσω κάτι τόσο μοναδικό όσο μια χιονονιφάδα, να ακουμπά το λευκό κομμάτι της ψυχής μου. Εσύ; Το θυμάσαι το λευκό κομμάτι της ψυχής σου ή το έχεις χάσει στο καρουζέλ της καθημερινότητας;
Until next time....

6 comments:

 1. Τι όμορφες σκέψεις! Αθανασία μου σε ευχαριστώ για τις όμορφες εικόνες! Αχ και να έρθει κι εδώ λίγο χιονάκι! Φιλιάαα

  ReplyDelete
 2. Υπέροχο μέσα στην απλότητά του!

  ReplyDelete
 3. Σου γράφω γιατί θέλω να σου πω πως κάθε ανάρτησή σου,κι εδώ και στο instagram,είναι σα να πέφτει στην παλάμη μου μια ξεχωριστή χιονονιφάδα που πριν λιώσει έχει αφήσει μια γλυκιά ζεστασιά.Να είσαι πάντα καλά!!!������Φρόσω Μ.

  ReplyDelete
 4. Μα τι υπέροχο άρθρο και τι εντυπωσιακές φωτογραφίες!!

  ReplyDelete
 5. κατι μου ερχεται στο νου οταν χαλαρωσω.... :/

  ReplyDelete

I would love to read your thoughts so don't be shy and write on!!!