" Δολοφόνος 50 / 50 " book review
Είπαμε... είναι καλοκαίρι και για μας τους βιβλιοφάγους είναι αδιανόητο να πάμε παραλία χωρίς ένα βιβλίο για παρέα μαζί με όοοολα τα υπόλοιπα τσαμπασίδια (όπως λέει και η γιαγιάκα μου) παραμάσχαλα. Νιώθω ότι κάτι έχω ξεχάσει αν δεν κουβαλάω ένα βιβλίο στην τσάντα μου. Σήμερα θα μιλήσουμε λοιπόν για το σύγχρονο αστυνομικό μυθιστόρημα " Δολοφόνος 50 / 50 " του Steve Mosby από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Ένα βιβλίο που με δυσκόλεψε αρκετά να μπω στην υπόθεση του και με ζόρισε αρκετά να διαβάσω τις πρώτες ίσως 150 σελίδες. Θα πρέπει να ομολογήσω όμως ότι για κάποιον περίεργο τρόπο δεν ήταν από τα βιβλία που μπορούσα να αφήσω στην άκρη για άλλη φορά. Κάτι στην όλη πλοκή μου τσιγκλούσε την περιέργεια. Ήθελα να δω που το πάει ο συγγραφέας. 

Από κάποια στιγμή και μετά απλά δεν θέλεις να το αφήσεις κάτω. Θέλεις να δεις τι θα απογίνει το ζευγάρι, τι θα γίνει με τον Μαρκ, το νεότερο μέλος της ομάδας του επιθεωρητή Μέρσερ αλλά και τον ίδιο τον Μερσερ. Ποιος κρύβεται πίσω από τις δολοφονίες των ζευγαριών, ποιο το παιχνίδι του και γιατί έχει βαλθεί να καταστρέψει την έννοια της αγάπης; Πολλές ανατροπές και πολλά κρυφά μυστικά από όλους. Πόσα μυστικά άραγε κρύβουμε όλοι μας;


Ο " Δολοφόνος 50 / 50 " λοιπόν είναι ένα βιβλίο που θα σε κάνει σίγουρα να ανατριχιάσεις, να νιώσεις τον κόμπο στον λαιμό και στο στομάχι, να νιώσεις το μίσος και τον φόβο αλλά και την αγωνία. όταν είσαι ερωτευμένος λες λόγια όπως " Θα πέθαινα για σένα " ή " Θα έκανα τα πάντα για σένα!". Θέλω να σκεφτείς κάτι! Αν βρισκόσουν στο δίλημμα την ζωή σου ή την ζωή του/της αγαπημένου/ης σου, εσύ τι επιλογή θα έκανες; Μετά από αυτό το βιβλίο σίγουρα θα αλλάξεις γνώμη!!!!

Until next time

5 comments:

 1. hello, i'm new follower :), can you follow mine? <3
  https://amoriemeraviglie.blogspot.it/

  ReplyDelete
 2. Χμ, μπαίνει στα υπόψη για όταν θα χρειαστώ ένα βιβλίο με σασπένς! Φιλιάαααα
  Σωτηρία
  www.mylittleworld.gr

  ReplyDelete
 3. i read your review on the book. i am not disappointed in the book i think i have high hopes for it. you explained the plot really well without giving away spoilers. keep updating

  ReplyDelete

I would love to read your thoughts so don't be shy and write on!!!